سلآموز بیاموز تا سالم باشی

سلاموز


2 +

آیا شیره خرمای شکرک زده قابل استفاده است؟

سلام 

شیره خرمایی به عنوان شیره خرمای اصل تهیه کردم اما متاسفانه الان شکرک زده آیا دیگر قابل استفاده نیست؟ راهی هست که شکرکش از بین برود؟ ممنون 

مرتب سازی پاسخ ها
  • گروه دایوین  گروه دایوین تیم تخصصی مدیر انجمن
    • 30 خرداد 1398
    4 +

    سلام دوست عزيز

    علت شكرك زدن شيره خرما چيست؟

    شکرک زدن در نتیجه نگهداری محصول در دمای نامناسب است که منجر به کریستالیزاسیون قند فروکتوز شده است.

    آيا شيره خرمايى كه شكرك زده فاسد است ؟

    خير، فاسد نيست. مى توانيد با استفاده از روش هايى شكرك را از بين ببريد.

    چگونه شكرك شيره خرما را از بين ببريم؟

    معمولا پیشنهاد میشود یک ظرف آب گرم تهیه و بعد شیشه شیره را روی آن گذاشته تا در تماس با بخار قرار بگیرد. و یا اینکه در آب گرم به شیوه بن ماری عمل کنند یعنی بعد از به جوش آمدن آب شیشه شیره خرما را در آب گرم در حال جوش فرو برده تا منجر به ذوب کریستال ها شود.

    به این شیوه میتوان محصول را به حالت اول برگرداند و بعد در دمای نرمال نگهداری نمود.

  • . goli  . goli کاربر
    • 30 خرداد 1398
    0

    باسلام پیرامون این بحث می خواستم بپرسم دمای مناسب برای نگهداری شیره چه دمایی است ؟یخچال یا بیرون از یخچال؟ممنون

  • گروه دایوین  گروه دایوین تیم تخصصی مدیر انجمن
    • 31 خرداد 1398
    0

    سلام دوست عزيز

    بهترين دما براى نگهدارى شيره خرما چه دمايى است؟

    دمای اتاق براى نگهدارى مناسب است. معمولا در کمد یا کابینت نگه داری میکنند. دمای سرد و خنک براش مناسب نیست اما برخی ها به اشتباه در یخچال نگه داری میکنند. این دما به شدت کریستالیزاسیون رو تحریک میکند و مجب شكرك زدن مى شود.

  • . goli  . goli کاربر
    • 01 تیر 1398
    0

    سلام خیلی ممنون و سپاسگزارم 

  • مریم قاسمی  مریم قاسمی کاربر
    • 30 فروردین 1399
    2 +

    سلام....ببخشید آیا میشه شیره ای ک شکرک زده رادرظرفی باحرارت مستقیم ب حالت اولیه خود برگرداند ؟



ارسال پاسخ

جهت ارسال پاسخ وارد حساب کاربری خود شوید
create new topic
salamooz loading ...