سلام
شیره خرمایی به عنوان شیره خرمای اصل تهیه کردم اما متاسفانه الان شکرک زده آیا دیگر قابل استفاده نیست؟ راهی هست که شکرکش از بین برود؟ ممنون
سلام دوست عزيز
علت شكرك زدن شيره خرما چيست؟
شکرک زدن در نتیجه نگهداری محصول در دمای نامناسب است که منجر به کریستالیزاسیون قند فروکتوز شده است.
آيا شيره خرمايى كه شكرك زده فاسد است ؟
خير، فاسد نيست. مى توانيد با استفاده از روش هايى شكرك را از بين ببريد.
چگونه شكرك شيره خرما را از بين ببريم؟
معمولا پیشنهاد میشود یک ظرف آب گرم تهیه و بعد شیشه شیره را روی آن گذاشته تا در تماس با بخار قرار بگیرد. و یا اینکه در آب گرم به شیوه بن ماری عمل کنند یعنی بعد از به جوش آمدن آب شیشه شیره خرما را در آب گرم در حال جوش فرو برده تا منجر به ذوب کریستال ها شود.
به این شیوه میتوان محصول را به حالت اول برگرداند و بعد در دمای نرمال نگهداری نمود.